OSLO

OSLO - sängen är en slitstark, långvarig säng som är designad efter dina behov och för maximalt resultat.

OSLO - sängen är ett särskilt praktiskt val, eftersom det inte bara låter kroppen slappna av utan också passar perfekt in i varje sovrums interiör.
Du kan välja sängens tyg, övermadrassen, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm, 200x210 cm mått. Sänghöjd utan ben - 57 cm.
OSLO är den säng du vill återvända till varje natt.


OSLO
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Det unika med GALANT 2 - sänggavel är att de mjuka, enhetliga rutorna är inramade på en bas av slät struktur, vilket diversifierar den moderna interiören med geometriska former. Det är en funktionell vadderad rygg- och nackstöd, särskilt användbart om du gillar att spendera kvällar i sängen för att läsa, surfa på nätet och kanske till och med arbeta i sängen.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan sänggavel GALANT 2 fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med  löstagbara ben.
Bäddmadrasser
ASTA är en mjuk bäddmadrass med funktionella och hygieniska egenskaper.
ASTA - madrassen är 10 cm tjock och består av två huvudlager: 8 cm skum och mjukt icke-vävt tyg. Polyuretanskum avdunstar fukten väl, anpassar sig till människokroppens form och vikt. Du kan täcka polyuretanskummet med 8 cm HR-skum och njuta av en extremt mjuk bas.
Sängben
Sängmetallben GOBLET-1 - starka 13 cm höga. Formen på dessa praktiska sängben påminner om smala koppar: de är runda, avsmalnar och expanderar vid basen och ger sängen ett stabilt stöd. Aluminiumfärg och snygg design är de viktigaste estetiska egenskaperna hos GOBLET-1 - benen. Dessa ben kan fästas på nästan alla sängmodeller du väljer.
Metallben GOBLET-1 - snygga, solida och perfekt utför sina huvudsakliga stödfunktioner.
Tyg
EQUILIBRIO
Tygets sammansättning: 100% polyester 
Martindale-test: 90 000 - >100 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information