MULTI POCKET

MULTI POCKET - sängen är en exklusiv sängmodell som gör att du kan uppleva glädjen vid kvalitetssömn.

MULTI POCKET sängens design kan variera efter Dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm mått. Sänghöjd utan ben - 50 cm.
MULTI POCKET - sängen garanterar kvalitetssömn, vilket garanterar en energifylld dag.MULTI POCKET
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Det unika med BUTTONS - sänggavel är att de mjuka, enhetliga rutorna är inramade på en bas av slät struktur, vilket diversifierar den moderna interiören med geometriska former. Det är en funktionell vadderad rygg- och nackstöd, särskilt användbart om du gillar att spendera kvällar i sängen för att läsa, surfa på nätet och kanske till och med arbeta i sängen.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med löstagbara ben.
Bäddmadrasser
GRAND bäddmadrass är 8 cm tjock och består av två huvudlager: 5 cm skum och mjukt icke-vävt tyg. 
Du kan ersätta polyuretanskummet med 4 cm viskoelastiskt "Memory" -material eller 4 cm latex. Det viskoelastiska "Memory" - materialet kännetecknas av förmågan att reagera på värmen från en person och anpassa sig till kroppsformer. Under tiden ger luftgenomsläpplig latex den övre madrassen extra elasticitet och tack vare den bättre avdunstning av svett.
Sängben
Sängmetallben GOBLET-1 - starka 13 cm höga. Formen på dessa praktiska sängben påminner om smala koppar: de är runda, avsmalnar och expanderar vid basen och ger sängen ett stabilt stöd. Aluminiumfärg och snygg design är de viktigaste estetiska egenskaperna hos GOBLET-1 - benen. Dessa ben kan fästas på nästan alla sängmodeller du väljer.
Metallben GOBLET-1 - snygga, solida och perfekt utför sina huvudsakliga stödfunktioner.
Tyg
SAVANA
Tygets sammansättning: 100% polyester
Martindale-test: 100 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information