Om oss

Vi har tagit hand om din sömn sedan 1997.

Idag delar vi den förvärvade kunskapen och mer än 24 års erfarenhet med andra tillverkare, partners och, viktigast av allt, våra kunder.
Gemega tillhör koncernen AB „Neaustinių medžiagų fabrikas“ AB, som förenar över 20 tillverkningsföretag som är verksamma i Šiauliai.

Våra produkter

Många års erfarenhet, ackumulerad kunskap, lyssnande på kundfeedback, tillämpning av de senaste teknikerna och materialen har bidragit till att skapa de högkvalitativa produkterna vi är stolta över. Redan från starten kan vi erbjuda våra kunder ett mycket brett utbud av sovrumsmöbler och deras tillbehör. Vi producerar för närvarande standard- och icke-standard dubbelsidiga madrasser, madrasser på en träram, övermadrasser, soffor, enkelsängar och dubbelsängar, förvaringssängar, kontinentalsäng, ställbara sängar, ergonomiska kuddar.

Varför välja oss?

  • Med hänsyn till våra kunders förändrade behov förbättrar vi årligen vår produktionsteknik, väljer de bästa råvarorna och tygerna och utvecklar nya produkter.
  • Genom att ständigt förbättra oss strävar vi efter att endast erbjuda företagets kunder certifierade produkter av högsta kvalitet som inte har en skadlig inverkan på miljön - vilket främjar och bidrar till en hållbar livsstil.
  • Vi är professionella inom vårt område så Du alltid kan lita på oss. Vi känner vårt område till minsta detalj, vilket säkerställer kvalitet, effektivitet och öppen kommunikation med köparen.

Våra kunder

Gemega-produkter har blivit omtyckta av krävande kunder i Litauen, Skandinavien och andra europeiska länder. Kunder, som ställer höga krav och uppskattar naturlighet och användbarhet. Vi tvivlar inte på kvaliteten på de produkter som tillverkaspå vårt företag, så vi hoppas att de hittar en plats i era hem.
 
Vårt team

Kvalificerade specialister som arbetar på företaget kommer att uppfylla alla Dina förväntningar. Vi har specialiserat oss på produktion av sovrumsmöbler och tillbehör i mer än 20 år, så vi är redo att ge professionell rådgivning, hjälpa Dig att välja en produkt och svara på eventuella frågor Du har. Varje dag letar vi efter mer effektiva sätt, skapar  möjlighetskultur, antar utmaningar!

Det är här drömmar börjar!