MITO

Ställbara sängar MITO är en funktionell och hållbar sängmodell, tack vare vilken du kommer att njuta av högkvalitativ vila.

Det unika med MITO- ställbara sängen är perfekt komfort och bekvämlighet. Huvud- och benplanens höjder kan justeras separat. På så sätt kan du inte bara känna glädjen av kvalitetssömn utan också sitta mycket bekvämt i sängen.
MITO - kontinentalsäng kan ändras efter dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
Sängen kan vara enkel eller dubbel: 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm mått. Sänghöjd utan ben - 42 cm.


MITO
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Det unika med ANA - sänggavel är en mjuk bas med konvexa fyrkantiga former förstärkta med speciella dekorerade knappar.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med löstagbara ben.
Denna bekväma sängaccent ger ditt hem individualitet, mysighet och modernitet.
Bäddmadrasser
GRAND är en mjuk, praktisk övermadrass som anpassar sig perfekt till kroppsformerna.
GRAND bäddmadrass är 8 cm tjock och består av två huvudlager: 5 cm skum och mjukt icke-vävt tyg. Du kan ersätta polyuretanskummet med 4 cm viskoelastiskt "Memory" -material eller 4 cm latex. Det viskoelastiska "Memory" -materialet kännetecknas av förmågan att reagera på värmen från en person och anpassa sig till kroppsformer.
Sängben
Dessa robusta träben är kapade i form av en pyramid, och deras nyans beror på dina önskemål: vi kan erbjuda ben av naturligt trä, naturlig ek eller svarta. Matcha benfärgen till sängen, andra sovrumsmöbler, golv eller tvärtom, välj ett kontrasterande och distinkt alternativ. Trämöbelben kan fästas på nästan alla sängmodeller, så du behöver bara välja den optimala höjden. Sängben POLO standardhöjd: 23 cm.
Sängben i trä är inte bara slitstarka utan också estetiskt attraktiva,vilket ger extra charm till sovrummet.
Tyg
STORM
Tygets sammansättning: 100% polyester
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information
Liknande produkter