SOLO

SOLO är en slitstark, praktisk säng med elegant utseende, designad för maximal komfort.

Denna säng med en huvudmadrass och en övermadrass säkerställer en ergonomisk kroppsposition under sömnen och passar i alla inredningsstil.
Du kan välja sängens tyg, övermadrassen, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek. Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm, 200x210 cm mått. Sänghöjd utan ben - 56 cm.
Ta hand om din sömnkvalitet genom att köpa en fantastisk SOLO-säng!


SOLO
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Harmonin i olika stilar är det unika med SOLO HDB - sänggavel. Den rombbroderade gavelstrukturen, förstärkt med dekorativa knappar, påminner om viktorianska tider, och den rektangulära gavelformen utan ytterligare kurvor är ett attribut av en strikt modern stil.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med löstagbara ben.
Sängben
Sängmetallben GAMMA - starka 12 cm. Formen på dessa praktiska sängben påminner om smala koppar: de är runda, avsmalnar och expanderar vid basen och ger sängen ett stabilt stöd. Aluminiumfärg och snygg design är de viktigaste estetiska egenskaperna hos GAMMA - benen. Dessa ben kan fästas på nästan alla sängmodeller du väljer.
Metallben GAMMA - snygga, solida och perfekt utför sina huvudsakliga stödfunktioner.
Tyg
SOLO
Tygets sammansättning: 100% polyester
Martindale-test: ≥80 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information