VICTORIA

VICTORIA är en slitstark, praktisk säng med elegant utseende, designad för maximal komfort.

Denna säng med en huvudmadrass och en övermadrass säkerställer en ergonomisk kroppsposition under sömnen och passar i alla inredningsstil.
Du kan välja sängens tyg, övermadrassen, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek. Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm, 200x210 cm mått. Sänghöjd utan ben - 41 cm.
Ta hand om din sömnkvalitet genom att köpa en fantastisk VICTORIA-säng!


VICTORIA
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Harmonin i olika stilar är det unika med VICTORIA - sänggavel. Den rombbroderade gavelstrukturen, förstärkt med dekorativa knappar, påminner om viktorianska tider, och den rektangulära gavelformen utan ytterligare kurvor är ett attribut av en strikt modern stil.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med löstagbara ben.
Bäddmadrasser
GALANT är en mjuk, praktisk övermadrass som anpassar sig perfekt till kroppsformerna.
GALANT 8 cm tjock toppmadrass är gjord av 4 cm porös Clima-latex, med ett lager ull som täcker den på ena sidan och ett lager bomull på den andra sidan. Ull och bomull skyddar mot överhettning och förkylning vid olika tider på året. Dessutom förbättrar Clima-latex luftgenomsläppligheten, ger elasticitet och motstånd mot deformation.
Sängben
PLAZMA sängben – smala men starka 20 cm högasvärvade sängben i metall. Aluminiumblank färg och snygg design - den viktigaste estetiska egenskaper hos PLASMA ben. Dessutom tillåter en stor benhöjd på 20 cm utnyttja utrymmet under sängen och underlätta underhåll av golv och mattan under sängen.
Metallben PLAZMA - snygga, solida och perfekt utför sina huvudsakliga stödfunktioner.
Tyg
SOLO
Tygets sammansättning: 100% polyester
Martindale-test: ≥80 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information