ELITE

Justerbar ELITE - säng - för en avkopplande kväll, en bekväm natt, en ljus morgon.

Det unika med ELITE - ställbara sängen är perfekt komfort och bekvämlighet. Huvud - och benplanens höjder kan justeras separat. På så sätt kan du inte bara känna glädjen av kvalitetssömn utan också sitta mycket bekvämt i sängen.
ELITE - kontinentalsäng kan ändras efter dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
Sängen kan vara enkel eller dubbel: 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm mått. Sänghöjd utan ben - 49 cm.


ELITE
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Sänggavel C-HARLEM - en harmoni av olika stilar. Sänggavel, vikad i romber och förstärkt med dekorativa knappar, är inramad i form av en rektangel av slät struktur. Detta kombinerar det klassiska med det moderna.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med  löstagbara ben.
C-HARLEM - sänggavel är ett bekvämt och extremt lyxigt inslag i sängen och hela sovrumsinredningen.
Bäddmadrasser
ELITE är en mjuk bäddmadrass med funktionella och hygieniska egenskaper.
Den dubbelsidiga ELITE - madrassen är 6 cm tjock. Den består av två huvudskikt: 2 cm latex och 3 cm profilerat HR-skum. Elastisk latex ger din kropp maximal komfort, mjukhet och värme, och profilerat HR-skum förbättrar luftcirkulationen.
Sängben
Sängmetallben PLAZMA - starka 20 cm höga Formen på dessa praktiska sängben påminner om smala koppar: de är runda, avsmalnar och expanderar vid basen och ger sängen ett stabilt stöd. Aluminiumfärg och snygg design är de viktigaste estetiska egenskaperna hos PLAZMA - benen. Dessa ben kan fästas på nästan alla sängmodeller du väljer.
Metallben PLAZMA - snygga, solida och perfekt utför sina huvudsakliga stödfunktioner.
Tyg
SOLO
Tygets sammansättning: 100% polyester
Martindale-test: ≥80 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information