RITA

Ställbara sängar RITA är en funktionell och hållbar sängmodell, tack vare vilken du kommer att njuta av högkvalitativ vila.

Det unika med RITA - ställbara sängen är perfekt komfort och bekvämlighet. Huvud- och benplanens höjder kan justeras separat. På så sätt kan du inte bara känna glädjen av kvalitetssömn utan också sitta mycket bekvämt i sängen.
RITA sängens design kan variera efter Dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek. RITA ställbara sängen kan ha följande mått: 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm. Sänghöjd utan ben - 58 cm.RITA
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Det unika med C-RITA - sänggavel är den krökta kanten på huvudgaveln vilket ger subtilitet och samtidigt lekfull stämning. Inga onödiga detaljer - sådan är designen på denna minimalistiska huvudgavel.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med  löstagbara ben.
C-RITA sänggavel ger ditt hem individualitet, mysighet och lätt sofistikering.
Bäddmadrasser
Den högkvalitativa RITA - bäddmadrass är tillverkad av ull, bomull och en ny generation av förbättrat material "Eucatherm C SOJA" 5 cm, varav en av komponenterna ersätts med sojabönolja. Det senare moderna viskoelastiska materialet resulterar i god luftgenomsläpplighet och optimalt upprätthållande av värme. Dessutom kan den minska kroppsvävnadstrycket vid högsta tryckpunkter. Under tiden skyddar ull och bomull mot bäddmadrass och förkylning vid olika tider på året.
Du kan välja mellan flera olika madrassan slutnings alternativ.
NOTERA! Fråga om att göra denna madrass.
Sängben
Dessa robusta träben är kapade i form av en pyramid, och deras nyans beror på dina önskemål: vi kan erbjuda ben av naturligt trä, naturlig ek eller svarta. Matcha benfärgen till sängen, andra sovrumsmöbler, golv eller tvärtom, välj ett kontrasterande och distinkt alternativ. Trämöbelben kan fästas på nästan alla sängmodeller, så du behöver bara välja den optimala höjden. Sängben POLO standardhöjd: 15 cm.
Sängben i trä är inte bara slitstarka utan också estetiskt attraktiva, vilket ger extra charm till sovrummet.
Tyg
DAZZA
Tygets sammansättning: 23% cotton, 13% linen, 12% viscose, 52% polyester
Martindale-test: >35 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information