HILDA MULTI

Ställbara sängar HILDA MULTI är en funktionell och hållbar sängmodell, tack vare vilken du kommer att njuta av högkvalitativ vila.

Det unika med HILDA MULTI - ställbara sängen är perfekt komfort och bekvämlighet. Huvud- och benplanens höjder kan justeras separat. På så sätt kan du inte bara känna glädjen av kvalitetssömn utan också sitta mycket bekvämt i sängen.
HILDA MULTI - kontinentalsäng kan ändras efter dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek. Sängen kan ha följande mått: 80x200 cm, 90x200 cm, 120x200 cm. Sänghöjd utan ben - 45 cm.
HILDA MULTI är den säng du vill återvända till varje natt.


HILDA MULTI
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Det unika med MILDA - sänggavel är en mjuk bas med konvexa fyrkantiga former förstärkta med speciella dekorerade knappar.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med löstagbara ben.
Denna bekväma sängaccent ger ditt hem individualitet, mysighet och modernitet.
Bäddmadrasser
MILDA MULTI är en mjuk, praktisk bäddmadrass som anpassar sig perfekt till kroppsformerna.
Den dubbelsidiga MILDA MULTI madrassen är 8 cm tjock. Den består av två huvudskikt: 4 cm latex och viskoelastiskt "Memory" material.
Sängben
Dessa robusta träben är kapade i form av en pyramid, och deras nyans beror på dina önskemål: vi kan erbjuda ben av naturligt trä, naturlig ek eller svarta. Matcha benfärgen till sängen, andra sovrumsmöbler, golv eller tvärtom, välj ett kontrasterande och distinkt alternativ. Trämöbelben kan fästas på nästan alla sängmodeller, så du behöver bara välja den optimala höjden. Sängben POLO standardhöjd: 15 cm.
Sängben i trä är inte bara slitstarka utan också estetiskt attraktiva, vilket ger extra charm till sovrummet.
Tyg
BERGAMO
Tygets sammansättning: 100% polyester
Martindale-test: 95 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information