DELUX

DELUX-sängen är en slitstark, långvarig säng som är designad efter dina behov och för maximalt resultat.

DELUX - sängen är ett särskilt praktiskt val, eftersom det inte bara låter kroppen slappna av utan också passar perfekt in i varje sovrums interiör.
DELUX - sängens design kan variera efter Dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek. Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm mått. Sänghöjd utan ben - 55 cm.
DELUX är den säng du vill återvända till varje natt. 


DELUX
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Det unika med KINGSTON - sänggavel är att de mjuka, enhetliga rutorna är inramade på en bas av slät struktur, vilket diversifierar den moderna interiören med geometriska former. Det är en funktionell vadderad rygg- och nackstöd, särskilt användbart om du gillar att spendera kvällar i sängen för att läsa, surfa på nätet och kanske till och med arbeta i sängen.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med  löstagbara ben.
Bäddmadrasser
DELUX madrassen är 8 cm tjock och består av två huvudlager: 5 cm HR skum och mjukticke-vävt tyg. Polyuretanskum avdunstar fukten väl, anpassar sig till människokroppens form och vik.
Medelhårdhet, slitstarka DELUX övermadrassen kommer definitivt att förbättra din vila på natten.
Sängben
TEA - hörnbenen är extremt slitstarka och tål tunga vikter. 
Dessa låga metallben kan skruvas fast i nästan alla sängmodeller vi erbjuder. Höjden på dessa snygga ben är 10 cm.  Vinklade sängben i metall TEA är en mångsidig favoritlösning som är kompatibel med alla interiörer, speciellt om du föredrar en enkel, osofistikerad, vardaglig stil.
Tyg
SOFT
Tygets sammansättning: 100% polyurethane.
Martindale-test: 68000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information