SUNNY 2

SUNNY 2 - sängen är en slitstark, långvarig säng som är designad efter dina behov och för maximalt resultat.

SUNNY 2 - sängen är ett särskilt praktiskt val, eftersom det inte bara låter kroppen slappna av utan också passar perfekt in i varje sovrums interiör.
Du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek. Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm mått. Sänghöjd utan ben - 44 cm.
SUNNY 2 är den kontinentalsäng du vill återvända till varje natt.


SUNNY 2
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
BASIC 2 - sänggavel är en rektangulär och slät texturerad säng detalj som passar perfekt i alla interiörer.
Sänggavel BASIC 2 finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med  löstagbara ben.
BASIC 2 sänggavel ger ditt hem individualitet, mysighet och lätt sofistikering.
Bäddmadrasser
BASIC är en mjuk bäddmadrass med funktionella och hygieniska egenskaper.
BASIC madrassen är 6 cm tjock och består 5 cm skum. Polyuretanskum avdunstar fukten väl, anpassar sig till människokroppens form och vikt.
Sängben
Dessa metallben har formen av en vanlig cylinder, kännetecknas av styrka, hållbarhet och förmågan att motstå tunga belastningar. Du kan välja dem från vår föreslagna höjd: 5 cm, 12 cm, 16 cm och 23 cm.  CIRCULAR METAL metallben kan fästas på nästan alla sängmodeller. Runda ben för sängen - ett enkelt men praktiskt val av hög kvalitet.
CIRCULAR METAL metallben kommer att vara ett stabilt stöd för din säng och kommer att vara särskilt perfekta i den moderna interiören i ett sovrum eller annat vardagsrum.
Sängkistor
BASIC sängkista har en slät yta, en minimalistisk stil och benen ger den elegans. Mekanismen för sängförvaringen är extremt enkel: toppen lyfts lätt och stöds av gångjärn så att du når dina föremål så snart du behöver dem.
Beroende på dina behov kan vi erbjuda tre olika volymer av BASIC sängkista: 122x45x45 cm, 142x45x45 cm eller 162x45x45 cm (utan ben). Vi ger också möjlighet att välja tyger och ben och därmed hitta den mest lämpliga lösningen. Vi rekommenderar att du kombinerar sängförvaringens tyg med sängen och sänggaveln.
Sängkista BASIC är en nödvändig sovrumsmöbler som fungerar som förvaring för olika föremål och kan sitta bekvämt på den.
Tyg
GUSTO
Tygets sammansättning: 100% polyester
Martindale-test: 50 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information
Liknande produkter