NATURE BED

NATURE BED är en pålitlig, modern enkelsäng som gör att du kan njuta av kvalitetssömn och dekorera ditt hem.

Denna säng har en enkel men tidstestad design och konstruktion. Du kan välja sängens tyg, övermadrassen, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
NATURE BED enkelsäng kan ha följande mått: 80x200 cm 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, så att den lätt hittar en plats i alla sovrum, gäst- eller barnrum.Sänghöjd utan sängben - 39 cm.
NATURE BED - sängen är utformad för att göra din sömn ännu sötare.


NATURE BED
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar

NATURE är en mjuk övermadrass med funktionella och hygieniska egenskaper.
NATURE madrassen är 8 cm tjock och består av två huvudlager: 5 cm skum och bomull. Du kan ersätta polyuretanskummet med 4 cm viskoelastiskt "Memory" - material eller 4 cm latex, och ersätt bomullsskiktet med ett tjockt fiberduk. Det viskoelastiska "Memory" -materialet kännetecknas av förmågan att reagera på värmen från en person och anpassa sig till kroppsformer.

Sängben
Sängmetallben GOBLET-2 - starka 16 cm höga. Formen på dessa praktiska sängben påminner om smala koppar: de är runda, avsmalnar och expanderar vid basen och ger sängen ett stabilt stöd. Aluminiumfärg och snygg design är de viktigaste estetiska egenskaperna hos GOBLET-2 - benen. Dessa ben kan fästas på nästan alla sängmodeller du väljer.
Metallben GOBLET-2 - snygga, solida och perfekt utför sina huvudsakliga stödfunktioner.
Tyg
COVER
Tygets sammansättning: 100% polyester
Martindale-test: >100 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information