MILENA

MILENA - sängen är en exklusiv sängmodell som gör att du kan uppleva glädjen vid kvalitetssömn.

MILENA - sängens design kan variera efter Dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, 200x200 cm, 200x210 cm mått. Sänghöjd utan ben - 59 cm.
MILENA - sängen garanterar kvalitetssömn, vilket garanterar en energifylld dag.MILENA
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Den mjuka sänggavel BOLDEN är en accent i sovrummet som ger mysighet och lyx, vilket kommer att tilltala fans av både klassiska och moderna klassiska interiörer.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med  löstagbara ben.
BOLDEN - sänggavel är ett bekvämt och extremt lyxigt inslag i sängen och hela sovrumsinredningen.
Bäddmadrasser
De goda egenskaperna hos tidtestade fibrer och modernt Eucatherm C SOJA-material säkerställer exceptionell sovkomfort.
Den högkvalitativa MILENA – bäddmadrass är tillverkad av bomull, mjukticke-vävt tyg och en ny generation av förbättrat material "Eucatherm C SOJA" 5 cm, varav en av komponenterna ersätts med sojabönolja. Det senare moderna viskoelastiska materialet resulterar i god luftgenomsläpplighet och optimalt upprätthållande av värme. Dessutom kan den minska kroppsvävnadstrycket vid högsta tryckpunkter. 
Den totala höjden på bäddmadrass är 10 cm.
NOTERA! Fråga om att göra denna madrass.
 
Sängben
Träben VINITA - det bästa valet för dem som älskar naturlighet och traditionella lösningar.
Dessa robusta träben är kapade i form av en pyramid, och deras nyans beror på dina önskemål: vi kan erbjuda ben av naturligt trä, naturlig ek, eller svarta. Matcha benfärgen till sängen, andra sovrumsmöbler, golv eller tvärtom, välj ett kontrasterande och distinkt alternativ. Sängben VINITA standardhöjd: 17 cm.
Sängben i trä är inte bara slitstarka utan också estetiskt attraktiva, vilket ger extra charm till sovrummet.
Sängkistor
Sängkista HARLEM är en smakfull, praktisk hemmöbler som ger extra charm till sovrummet. Sängkista har mjuka linjer och former, ett lyxigt utseende, toppen är dekorerad med vikta rombformar förstärkta med speciella knappar.
Beroende på dina behov kan vi erbjuda tre olika volymer av HARLEM sängkista: 122x45x45 cm, 142x45x45 cm eller 162x45x45 cm (utan ben). 
Vi rekommenderar att du kombinerar sängförvaringens tyg med sängen och sänggaveln. 
Tyg
DAZZA
Tygets sammansättning: 23% cotton, 13% linen, 12% viscose, 52% polyester
Martindale-test: >35 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information