FRIDA

FRIDA är en slitstark, praktisk, elegant säng som är utformad för maximal komfort.

FRIDA- kontinentalsäng kan ändras efter dina individuella behov: du kan välja sängens tyg, bäddmadrass, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
Sängen kan vara enkel eller dubbel: 120x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm mått. Sänghöjd utan ben - 61 cm.
Ta hand om din sömnkvalitet genom att köpa en utmärkt FRIDA-säng!


FRIDA
Teknisk information
Teknisk information
Sänggavlar
Sänggavel HARMONY - en harmoni av olika stilar. Sänggavel, vikad i romber och förstärkt med dekorativa knappar, är inramad i form av en rektangel av slät struktur. Detta kombinerar det klassiska med det moderna.
Sänggavel finns i alla standardbredder och har en höjd på 120 cm. Med speciella fästen kan Sänggavel fästas i en säng eller vägg. Vi kan också komplettera med  löstagbara ben.
HARMONY - sänggavel är ett bekvämt och extremt lyxigt inslag i sängen och hela sovrumsinredningen.
Bäddmadrasser

GRAND bäddmadrass är 8 cm tjock och består av två huvudlager: 5 cm skum och mjukt icke-vävt tyg. Du kan ersätta polyuretanskummet med 4 cm viskoelastiskt "Memory" - material eller 4 cm latex. Det viskoelastiska "Memory" - materialet kännetecknas av förmågan att reagera på värmen från en person och anpassa sig till kroppsformer. Under tiden ger luftgenomsläpplig latex den övre madrassen extra elasticitet och tack vare den bättre avdunstning av svett.

Sängben
Sängmetallben GOBLET-1 - starka 13 cm höga. Formen på dessa praktiska sängben påminner om smala koppar: de är runda, avsmalnar och expanderar vid basen och ger sängen ett stabilt stöd. Aluminiumfärg och snygg design är de viktigaste estetiska egenskaperna hos GOBLET-1 - benen. Dessa ben kan fästas på nästan alla sängmodeller du väljer.
Metallben GOBLET-1 - snygga, solida och perfekt utför sina huvudsakliga stödfunktioner.
Tyg
INARI
Tygets sammansättning: 100% polypropylene
Martindale-test: 49 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information