HILTON BED

HILTON BED är en pålitlig, modern enkelsäng som gör att du kan njuta av kvalitetssömn och dekorera ditt hem.

Denna säng har en enkel men tidstestad design och konstruktion. Du kan välja sängens tyg, övermadrassen, bentypen, höjden och färgen samt sängens storlek.
HILTON BED enkelsäng kan ha följande mått: 80x200 cm 90x200 cm, 105x200 cm, 120x200 cm, 140x200 cm, så att den lätt hittar en plats i alla sovrum, gäst- eller barnrum. Sänghöjd utan sängben - 31 cm.
HILTON BED - sängen är utformad för att göra din sömn ännu sötare.


HILTON BED
Teknisk information
Teknisk information
Bäddmadrasser
GRAND bäddmadrass är 8 cm tjock och består av två huvudlager: 5 cm skum och mjukt icke-vävt tyg. Du kan ersätta polyuretanskummet med 4 cm viskoelastiskt "Memory" -material eller 4 cm latex. Det viskoelastiska "Memory" -materialet kännetecknas av förmågan att reagera på värmen från en person och anpassa sig till kroppsformer. Under tiden ger luftgenomsläpplig latex den övre madrassen extra elasticitet och tack vare den bättre avdunstning av svett.
Sängben
Runda ben CIRCULAR METAL - slitstarka, solida mettal.  Sängmetallben har formen av en vanlig cylinder, kännetecknas av styrka, hållbarhet och förmågan att motstå tunga belastningar.
Du kan välja dem från vår föreslagna höjd: 23 cm. 
Tyg
ANICA
Tygets sammansättning: 73% polypropylene, 27% polyester
Martindale-test: 18 000 cykler
OBSERVERA! Beroende på inställningarna på din bildskärm kanske inte tygfärgen på den här sidan matchar den faktiska tygfärgen. För att undvika avvikelser rekommenderar vi att du kontrollerar färgen på tyget i butiker som säljer GEMEGA-produkter.
Detaljerad information